AAVF i Børnehøjde (for kids)

Mini-festival i børnehøjde

Musik, sjov og leg for børn mellem 0 og 9 år - Torsdag den 30. maj kl. 12-14

Aarhus Vocal Festival og Børnekulturhuset præsenterer AAVF i Børnehøjde i Musikhuset Aarhus.

AAVF i børnehøjde er en minifestival under Aarhus Vocal Festival for børn og deres forældre. Kom og mød “Løven Leo”, dans med vokalgruppen Papaya og deltag i drama- eller musikworkshop med undervisere fra teatret Filuren og Musikskolen Laura. Arrangeret med støtte fra Børnekulturhuset i Aarhus.

Arrangementet koster ingen penge, som betaling skal du i stedet medbringe et stykke legetøj, en bamse eller noget som du tror børn i Afrika kunne blive glade for. Når festivalen er færdig sender vi sammen med trommegruppen African Footprint alt legetøjet ned til børn i Ghana.

AAVF i børnehøjde er åbent for alle, dog er der et begrænset antal pladser og tilmeldingen er ”Først til mølle”.

Antal deltagere til workshops:
Familieworkshop med Filuren: 25 børn og voksne.
Musik og Rytmik med Musikskolen Laura: 45 børn og voksne
Familieforestilling “Åh Lindelani” med Papaya: 100 børn og voksne

Program
Kl. 12-12.40: To workshops med Musikskolen LAURA (for 0-5-årige) og Teatret Filuren (for 3-9-årige).
Kl. 12.50-14: Familieforestillingen “Åh Lindelani” med koret Papaya (for 3-9-årige)

In English “AAVF for kids” (this event is a local event in Danish):
Come and join us for the first edition of AAVF Kids!
AAVF Kids is a mini-festival within AAVF for kids and their parents. Come and meet ”Leo the Lion”, sing and dance along with the vocal group Papaya and participate in workshops with teachers from the children’s theatre “Filuren” as well as from the music school “Laura”. AAVF Kids takes place at Concert Hall Aarhus on Thursday, May 30th from 12-14.

Familieworkshop med Filuren

for 3-9-årige børn og voksne

Teaterhuset Filuren og Aarhus Vocal Festival inviterer til en familie workshop, hvor hele familien kan lege sammen. Gennem en guidet ramme vil teater og danse formidler Eva Damholt, guide en improviseret event hvor både forældre og børn er medskabere af legen. Vi kommer måske på besøg i Zoo, eller dykker ned i vandet, eller hvem ved, måske ender vi på månen.

Kom hvis jeres familie elsker at lave noget aktivt sammen, og er med på at bruge krop, stemmen og fantasi; bare fordi det er sjovt.

Kom i komfortabelt tøj og strømpesokker. Husk vand og evt lidt mad.

Aldersgrænse: 3-9 år.
Max antal deltagere: 25 børn og voksne.

www.filuren.dk

Musik og rytmik for de 0-5-årige børn og deres voksne

Velkommen til musik og rytmik med Musikskolen LAURA

Her er de 0-5-årige sammen med deres voksne velkomne i rytmikkens verden. Vi skal lege og bevæge os med musikken og børnene i centrum. Her danser vi, laver bevægelseslege, fagtesange og spiller med små instrumenter og meget meget mere. Vi synger både kendte og nye børnesange, og det vigtigste er, at have det sjovt med hinanden og med musikken.

OBS: Det er vigtigt, at både børn og voksne har tøj på, man kan bevæge sig i.
Antal deltagere: Max 45 børn og voksne

Om Musikskolen LAURA www.musikskolenlaura.dk
Vi har gennem 30 år, som musikskole i Aarhus, udviklet rytmikkens univers for de 0-5-årige børn, med fokus på børnenes medfødte musikalitet og det unikke samvær mellem børn og voksne, der sker gennem musikken. Vi tror på musikkens evne til at udvikle, samle og udfordre mennesker på tværs af alder og generationer. “At give sit barn den gave at gå til musikundervisning er, at give det et ekstra sprog at gebærde sig i livet på”– Musikskoleleder, Birgitte Stein

Familieforestilling: Åh Lindelani

med koret Papaya

“Åh Lindelani” er fortællingen om en sydafrikansk dreng, der kommer til at stjæle en ko, for at skaffe mælk til sin fars kaffe. Undervejs i fortællingen møder vi farverige figurer, herunder den sure Bongani (ham med koen), Løven Leo (Med Shorts og solbriller på) og så selvfølgelig Lindelanis familie. Det er et rigtigt Emil fra lønneberg eventyr, der inviterer publikum med til dans og sang.

Løven Leo
Hele konceptet består af at Publikum (børn og deres forældre) varmes godt op med en sang og lidt trin. (ca. 15 min) – herefter spilles forestillingen/koncerten (ca. 30 min), hvor alle inddrages undervejs. Efter forestillingen bliver Papaya i rummet og der vil være mulighed for at møde Løven Leo (og prøve hans tromme), få malet “Papaya-prikker” i ansigtet og få en malebog med hjem med forestillingens figurer.

Koret Papaya
Papaya er et dansk kor fra København, specialiseret i at synge afrikansk musik med historiefortælling og koreografi. I 2019 udgiver Papaya sin første børneudgivelse, en musikalsk fortælling om den Sydafrikanske dreng Lindelanis eventyr, baseret på gruppens børnekoncert “Åh Lindelani”.
Papaya dirigeres af Simone Maja Pedersen og forestillingen er skabt af koncert designer Astrid Vang-Pedersen.
www.papaya.dk

Tilmelding til AAVF i Børnehøjde

Tilmeld dig her